Familiereis Zuid-Afrika en eSwatini Kort

15

dagen

6 - 20 personen

Familiereis

Incl. Internationale Vluchten

Deze reis wordt u aangeboden door

Koning Aap

Alle informatie, vertrekdata en prijzen vind je terug via onderstaande button. Dit is een partnerlink, waarbij wij een kleine vergoeding ontvangen wanneer u een reis boekt - zonder extra kosten.

Deze unieke familiereis is speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar die altijd al Afrika hebben willen verkennen. Laat je betoveren door de prachtige wildparken, ontmoet kleurrijke mensen en laat je overweldigen door de onmetelijke ruimte.

Reis naar het beroemdste wildpark van Zuidelijk Afrika, Kruger, waar je oog in oog komt te staan met majestueuze dieren. Ervaar eeuwenoude tradities in het dwergstaatje eSwatini en ga op avontuurlijke zoektocht naar de zeldzame witte neushoorns in het Hluhluwe-iMfolozi Nationaal Park.

Verken de indrukwekkende Drakensbergen en maak je reiservaring compleet. Tijdens deze reis verblijf je in comfortabele hotels, maar voor het ultieme Afrikaanse gevoel overnacht je in luxe safaritenten midden in het Krugerpark.

Beleef de diversiteit van Zuid-Afrika en eSwatini tijdens deze onvergetelijke familiereis! Geniet van de afwisseling, de prachtige landschappen en de ontmoetingen met wilde dieren. Deze reis biedt een authentieke Afrikaanse ervaring voor het hele gezin.

Reisroute

Dag 1: Aankomst per vliegtuig

Jouw avontuur begint met de aankomst op de luchthaven, waar je verwelkomd wordt met de warme Afrikaanse gastvrijheid. Na het afhandelen van de aankomstformaliteiten, word je naar je accommodatie gebracht om te ontspannen en te acclimatiseren voor de spannende dagen die voor je liggen.

Dag 2: Verkenning van Johannesburg

Vandaag ga je op verkenning in de bruisende stad Johannesburg. Je kunt een bezoek brengen aan historische bezienswaardigheden zoals het Apartheid Museum, Constitution Hill of een rondleiding maken door Soweto, een levendige wijk met een rijke geschiedenis. Maak kennis met de diverse cultuur en levendige atmosfeer van deze stad.

Dag 3: Bezoek aan Pilgrim’s Rest

Op weg naar het betoverende Pilgrim’s Rest, een historisch stadje dat bekend staat om zijn goudkoortsverleden, reis je door een prachtig landschap. Wandel door de geplaveide straatjes en bewonder de goed bewaard gebleven Victoriaanse architectuur. Leer meer over de fascinerende geschiedenis van deze plek en dompel jezelf onder in de goudzoekerssfeer van vroeger.

Dag 4: Aankomst in Kruger Nationaal Park

Vandaag arriveer je in het beroemde Kruger Nationaal Park, een van de meest gerenommeerde wildparken ter wereld. Zodra je de poorten van het park binnenrijdt, begint je safari-avontuur. Geniet van het adembenemende landschap en houd je ogen open voor de overvloed aan wilde dieren die hier vrij rondlopen. Bereid je voor op spannende ontmoetingen met leeuwen, olifanten, giraffen en nog veel meer.

Dag 5-6: Verblijf en verkenning van Kruger Nationaal Park

De komende dagen staan volledig in het teken van het verkennen van het uitgestrekte Kruger Nationaal Park. Ga op gamedrives in open voertuigen en ervaar de opwinding van het spotten van wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Luister naar het geluid van brullende leeuwen in de verte, observeer grazende kuddes zebra’s en giraffen en bewonder de majestueuze neushoorns die door de savanne trekken.

Dag 7-8: Ontdekking van Mlilwane Wildlife Sanctuary in eSwatini

Na het verlaten van Zuid-Afrika reis je naar eSwatini, voorheen bekend als Swaziland. Hier wacht het prachtige Mlilwane Wildlife Sanctuary op je. Verken dit natuurreservaat te voet, per fiets of te paard. Ontmoet lokale dieren zoals zebra’s, impala’s en nijlpaarden terwijl je geniet van de serene schoonheid van het landschap. Maak kennis met de rijke cultuur van eSwatini door een bezoek te brengen aan een traditioneel Swazi-dorp.

Dag 9: Bezoek aan Hluhluwe Park

Vandaag staat in het teken van het ontdekken van Hluhluwe Park, een van de oudste wildreservaten van Zuid-Afrika. Ga op een spannende safari en zoek naar de zeldzame witte neushoorns, die met succes zijn beschermd en bewaard in dit park. Verken de diverse ecosystemen van Hluhluwe en geniet van het observeren van verschillende diersoorten, waaronder buffels, luipaarden, giraffen en talloze vogelsoorten.

Dag 10-11: Geniet van St. Lucia

Je reis vervolgt naar het idyllische kustplaatsje St. Lucia, gelegen aan de kust van de Indische Oceaan. Verken de prachtige stranden, maak een boottocht op het St. Lucia-meer en bewonder het rijke vogelleven en de nijlpaarden die zich in het water bevinden. Als je geluk hebt, kun je zelfs krokodillen spotten. Laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid van dit gebied.

Dag 12-13: Verkenning van de Drakensbergen

De majestueuze Drakensbergen staan op het programma voor de komende dagen. Verken de schilderachtige bergen, watervallen en valleien te voet. Maak wandelingen naar adembenemende uitzichtpunten en bewonder oude rotsschilderingen die getuigen van de rijke geschiedenis van de San-bevolking. Geniet van de frisse berglucht en laat je verrassen door de natuurlijke pracht van dit UNESCO-werelderfgoed.

Dag 14: Terugreis per vliegtuig

Na een onvergetelijk avontuur neem je afscheid van het prachtige Zuid-Afrika en eSwatini. Je reist terug naar de luchthaven voor je terugvlucht. Neem afscheid van de mooie herinneringen die je hebt opgedaan tijdens deze familiereis door Zuid-Afrika en eSwatini.

Dag 15: Aankomst op eindbestemming

Met een schat aan herinneringen en ervaringen kom je aan op je eindbestemming. Koester de momenten die je hebt gedeeld met je familie en de indrukwekkende ontmoetingen met de wilde dieren en de natuur. Dit zal een reis zijn die je nooit zult vergeten.

Waarom kiezen voor deze reis:

 • Speciale familiereis: speciaal ontworpen voor reislustige ouders en kinderen.
 • Comfortabele hotels inclusief ontbijt: geniet van een aangenaam verblijf in comfortabele accommodaties.
 • Afwisselende reis door het noordoosten van Zuid-Afrika: ontdek diverse bestemmingen en landschappen.
 • Inclusief entreegelden ter waarde van € 60: bespaar geld en geniet van toegang tot verschillende bezienswaardigheden.
 • Volg de beroemde Panoramaroute: bewonder adembenemende uitzichten en natuurlijke schoonheid.
 • Op zoek naar de Big Five in het Krugerpark: maak kans om leeuwen, olifanten, buffels, luipaarden en neushorens te zien.
 • Maak kennis met het koninkrijk eSwatini: ervaar de cultuur en tradities van dit bijzondere land.
 • Spot witte en zwarte neushoorns in Hluhluwe-iMfolozi Nationaal Park: bewonder deze majestueuze dieren van dichtbij.
 • Ontspan op het strand van Saint Lucia: geniet van zon, zee en strand na een avontuurlijke reis.
 • Fiets-, snorkel- en wandelmogelijkheden: actieve activiteiten voor het hele gezin.
 • Kleine groepen van maximaal 20 deelnemers: reis in een intieme setting en geniet van persoonlijke aandacht.

Plaats een reactie