Rondreis Kenia & Tanzania – Internationale Groepsreis

14

dagen

4 - 16 pers.

Groepsreis

Incl. Internationale vluchten

Deze reis wordt u aangeboden door

Alle informatie, vertrekdata en prijzen vind je terug via onderstaande button. Dit is een partnerlink, waarbij wij een kleine vergoeding ontvangen wanneer u een reis boekt - zonder extra kosten.

Duur: 14 dagen

Vanaf: € 3 603,-

Droom je er ook zo van om machtige leeuwen, sierlijke giraffen en kuddes olifanten door het Afrikaanse savannelandschap te zien trekken? Om de beroemde Masai bevolking te leren kennen? Of te wandelen door Hell’s Gate, het nationale park dat de inspiratie vormde voor ‘The Lion King’? Ga dan met ons mee op reis naar Kenia en Tanzania! Samen met een kleine groep reizigers van over de hele wereld reis je met een comfortabele truckbus door de mooiste landschappen. Overnachten doe je overwegend in tenten. Wil je Afrika namelijk echt ervaren, dan mogen onvergetelijke zonsondergangen, eten bij het kampvuur en de nachtelijke geluiden van het dierenrijk zeker niet ontbreken. En wil je toch liever wat meer comfort, dan is het mogelijk je kampeerovernachtingen in Kenia te upgraden.

Kies deze reis omdat

  • Bekende en minder bekende hoogtepunten van Kenia en Tanzania
  • Wandelen op Mount Longonot en in Hell’s Gate Nationaal Park
  • Overnachten aan de kraterrand van Ngorongoro
  • Uniek: Verblijf in een Masai dorpje
  • Entreegelden twv € 600 inbegrepen
  • Reis met een indrukwekkende truckbus
  • 12x ontbijt, 9x lunch en 8x diner ingebrepen
  • Beperkte mogelijkheid tot upgraden van kampeer naar lodge/hotel overnachting
  • Klein, internationaal reisgezelschap

“In Masai Mara en Serengeti kwam ik ogen te kort. Nog nooit had ik zo veel dieren tegelijkertijd gezien. De ondergaande zon en de geluiden van de dieren in de Serengeti waren onvergetelijk en een aanrader voor iedereen.” – Paola, Reiziger

Hoogtepunten

Masai Mara Nationaal Park
Met onze stoere truckbus maak je de eerste game drives van je reis in Masai Mara Nationaal Park. Het park staat vooral bekend om de Grote Trek, wanneer meer dan een miljoen dieren de oversteek maken vanuit het zuidelijker gelegen Serengeti Nationaal Park naar het groenere noorden. Niet alleen tijdens de trek is Masai Mara een must, ook in andere maanden kom je er ogen tekort.

Hell’s Gate Nationaal Park
Dit park diende als inspiratie voor de film “The Lion King”. Verken Hell’s Gate wandelend of huur een mountainbike. Je zult zebra’s, giraffen, buffels en verschillende soorten antilopen tegenkomen. Het nationaal park staat ook bekend om de roofvogels die er leven.

De Serengeti
De Serengeti komt waarschijnlijk het dichtst bij hoe jij je Afrika hebt voorgesteld. In het droge seizoen kleuren de vlaktes goudgeel en tref je prachtige dieren zoals giraffen, leeuwen, neushoorns, olifanten, hyena’s en meer. ’s Avonds geniet je bij het kampvuur van je maaltijd en droom je weg bij de mooiste zonsondergang voordat je tentje opzoekt.

Ngorongoro krater
De Ngorongoro krater, ontstaan door een vulkaanuitbarsting, heeft een prachtig groen landschap en meer dan 25.000 dieren, waaronder olifanten, leeuwen, buffels en luipaarden. Spot misschien zelfs de zeldzame zwarte neushoorn.

De Masai
Leer de nomadische Masai kennen, een van de bekendste volkeren in Kenia en Tanzania. Ervaar hun kleurrijke kleding en ontdek hun eeuwenoude kennis van het gebied. Verblijf in een Masai dorp en leer over hun manier van leven en hun kijk op de moderne wereld.

Koning Aap en duurzaamheid

Ontdek hoe wij duurzaamheid bevorderen en projecten steunen om onze planeet te beschermen.

Excursies

Naast de inbegrepen hoogtepunten, bieden we ook optionele excursies aan om je ervaring nog specialer te maken.

Accommodaties

Tijdens deze reis overnacht je in comfortabele tenten. Je kunt ook kiezen voor een upgrade naar lodge- of hotelovernachtingen in Kenia.

Dag tot dag Reisroute

Dag 1: Vertrek – Aankomst Nairobi (Kenia)
Dag 2: Nairobi
Dag 3-4: Masai Mara
Dag 5-6: Naivasha
Dag 7: Arusha (Tanzania)
Dag 8-9: Serengeti Nationaal Park
Dag 10: Ngorongoro
Dag 11: Masai dorp
Dag 12: Arusha
Dag 13: Arusha – Nairobi (Kenia)
Dag 14: Vertrek Nairobi – Aankomst

Ervaar de magie van Oost-Afrika en maak herinneringen die een leven lang meegaan tijdens deze onvergetelijke rondreis door Kenia en Tanzania!

Plaats een reactie